Ochrana osobných údajov | Ke3nails CND™ Shellac™ eshop Košice

Ochrana osobných údajov

Podmienky ochrany osobných údajov

V prípade spracovania osobných údajov, ktoré je založené na súhlase dotknutých osôb pre účely zasielania obchodných oznámení a na účely iných aktivít priameho marketingu internetového obchodníka.

 

Ochrana osobných údajov

 

  1. TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE SPRÁVCU
     

    1. Správcom Vašich osobných údajov je spoločnosť

Bc.Katarína Gavulová

IČO:       47469196

DIČ:       107 579 88 12

IČ DPH: SK1075798812

(ďalej len "správca").
 

  1. Kontaktné údaje správcu sú nasledujúce:

email ke3nails.eshop(a)gmail.com

 

  1. Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov

 

  1. ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV
     

    1. Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "nariadenie").

 

  1. ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV
     

    1. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za vytvorené objednávky, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.
       

    2. Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 nariadenia.

 

 

  1. DOBA ULOŽENIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

  1. Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje správcom uložené, sú 3 roky, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).

 

  1. ĎALŠÍ PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

  1. Ďalšími príjemcami Vašich osobných údajov budú firmy Facebook Ireland Ltd., GOPAY s.r.o., Planá 67, Česká republika, Slovak Parcel Service s.r.o. (kuriérske služby), ReMax Courier Service, spol. s r.o (kuriérske služby), Direct Parcel Distribution SK s.r.o. (kuriérske služby), Slovenská Pošta a.s (poštové služby), Google Slovakia, s. r. o.,

 

  1. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

 

  1. Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovanie, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.

 

  1. Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na emailovej adrese: ke3nails.eshop(a)gmail.com.

 

  1. Ak by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť u dozorného úradu.

 

       4.Nemáte povinnosť osobné údaje poskytnúť. Poskytnutie Vašich osobných údajov je nutným požiadavkom pre uzatvorenie a plnenie zmluvy a bez poskytnutia Vašich osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany správcu splniť.

       

            Účely a právne základy spracúvania

            Osobné údaje spoločnosť spracováva na účely:

  • vytvorenia užívateľského konta na webovej stránke ke3nails.sk– právnym základom je súhlas so spracúvaním osobných údajov;
  • zaradenie do databázy na odoberanie newslettera – právnym základom je súhlas so spracúvaním osobných údajov;
  • vybavenia objednávky – právnym základom spracúvania osobných údajov je uzavretie zmluvy;
  • organizovanie spotrebiteľských súťaží na Facebooku a Instagrame – právnym základom je súhlas so spracúvaním osobných údajov;
  • marketingu vlastných služieb spoločnosti - právnym základom spracúvania osobných údajov je súhlas so spracúvaním osobných údajov;
  • nahrávanie telefonických hovorov na zákazníckej linke z dôvodu zlepšovania služieb – právny základ je súhlas so spracúvaním osobných údajov;
  • výberového konania - v prípade ponuky zamestnania v spoločnosti – právnym základom spracúvania osobných údajov sú predzmluvné vzťahy alebo súhlas so spracúvaním osobných údajov uchádzača o zamestnanie.

           Automatizované spracúvanie a profilovanie

  • Spoločnosť sa snaží poskytovať individuálne upravené ponuky produktov a služieb. Z tohto dôvodu získané osobné údaje profiluje. Na tento účel používa automatické informačné systémy, webové aplikácie alebo kalkulačky. Podľa toho vám posiela individualizované správy a ponuky produktov a služieb spoločnosti. Automatické vyhodnocovanie (profilovanie) osobných údajov pomáha lepšie spoznať potreby, odhadnúť budúce konanie a podľa toho prispôsobiť ponuku produktov a služieb.

     Práva užívateľov

    Užívatelia ako dotknuté osoby majú nasledujúce práva:

  • Odvolať súhlas - v prípadoch, kedy spoločnosť spracúva osobné údaje na základe súhlasu, má užívateľ právo tento súhlas kedykoľvek odvolať, a to elektronicky, na adrese zodpovednej osoby, písomne, oznámením o odvolaní súhlasu alebo osobne u prevádzkovateľa u zodpovednej osoby. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov, ktoré spoločnosť na jeho základe o užívateľovi spracúvala.
  • Právo na prístup – užívateľ ma právo na poskytnutie kópie osobných údajov, ktoré o ňom má spoločnosť k dispozícii, ako aj na informácie o tom, ako sú osobné údaje užívateľa používané.
  • Právo na opravu – na základe požiadavky užívateľa spoločnosť aktualizuje spracúvané osobné údaje.
  • Právo na výmaz (na zabudnutie) - ak osobné údaje, ktoré o užívateľovi spoločnosť získala, už viac nie sú potrebné na naplnenie pôvodného účelu spracúvania, má užívateľ právo požiadať o výmaz osobných údajov.
  • Právo na obmedzenie spracúvania - za určitých okolností je užívateľ oprávnený požiadať, aby spoločnosť prestala používať osobné údaje užívateľa, napr. v prípade, že podľa užívateľa sú osobné údaje spracúvané spoločnosťou nepresné alebo už ich spoločnosť nepotrebuje.
  • Právo na prenosnosť údajov - za určitých okolností je užívateľ oprávnený požiadať o prenos osobných údajov, ktoré poskytol, na inú tretiu stranu. Toto právo sa však týka len osobných údajov, získaných na základe súhlasu alebo na základe zmluvy.
  • Právo namietať – užívateľ má právo namietať voči spracúvaniu údajov, ktoré je založené na legitímnych oprávnených záujmoch. V prípade, ak sa užívateľ domnieva, že spoločnosť nemá presvedčivý legitímny oprávnený dôvod na spracúvanie, má možnosť podať  námietku, pričom ak sa preukáže, že uvedený oprávnený záujem neprevažuje nad záujmami užívateľa, spoločnosť nebude osobné údaje užívateľa ďalej spracúvať.
  • Právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov - užívateľ môže podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, ak sa domnieva, že jeho osobné údaje sú spracúvané nespravodlivo alebo nezákonne. V prípade podania návrhu elektronickou formou je potrebné, aby spĺňal náležitosti podľa § 19 ods. 1 zákona č. 71/1967 Zb. o správnom konaní (správny poriadok). Viac informácií nájdete na https://dataprotection.gov.sk.

 

      7. COOKIES

      1. Prevádzkovateľ týmto informuje Užívateľa, že spracováva súbory cookies Užívateľa, vrátane trvalých súborov cookies a Užívateľ je s týmto oboznámený a vyslovuje súhlas. Súhlas podľa predchádzajúceho odstavca je udelený na dobu 12 mesiacov. 

        2. Prevádzkovateľ spracováva súbory cookies Užívateľa k personalizácii obsahu a reklám, k využívaniu funkcií sociálnych médií a analýzy návštevnosti. Prevádzkovateľ informácie o tom, ako e-shop Užívateľ používa, zdieľa so svojími partnermi pôsobiacimi v oblasti sociálnych             médií, 

            inzercie a analýz.

 

       Spracúvanie údajov, ktoré sa uchovávajú automaticky ( "súbory Cookies")

         Keď užívateľ navštívi webovú stránku spoločnosti, spoločnosť môže zo zariadenia užívateľa automaticky zbierať osobné údaje návštevníkov webovej stránky (nazývané "súbory Cookies"). Informácie uložené v súboroch Cookies môže server servisu spoločnosti prečítať pri         opätovnom spojení s týmto počítačom. Využívaním stránky zadávate súhlas s umiestnením súborov Cookies v zariadení cieľového používateľa. Každý užívateľ má možnosť vypnúť súbory Cookies a vykonať príslušnú konfiguráciu prehliadača.

        Súbory Cookies obsahujú okrem iného nasledujúce údaje:

  • verejnú IP adresu počítača, z ktorého bol odoslaný dotaz;
  • informácie o type operačného systému používateľa;
  • informácie o prehliadači používateľa;
  • navštevované stránky používateľa a dobu, ktorý na každej z nich strávi.

Súbory Cookies neobsahujú žiadne identifikačné údaje osoby navštevujúcej internetovú stránku ani ďalšie informácie zhromaždené od užívateľov.

Využitie súborov Cookies

Zhromaždené súbory Cookies spoločnosť uchováva maximálne jeden rok výhradne pre pomocné účely, ktoré slúžia na spravovanie internetovej stránky. Ich informácie sa sprístupňujú len osobám oprávneným spravovať stránku. Spoločnosť využíva súbory Cookies len na štatistické účely a na prispôsobenie obsahu a skladby internetovej stránky pre potreby užívateľov, ktorí ju navštevujú.

Odkazy na iné stránky

Na internetovej stránke spoločnosti sa nachádzajú aj odkazy na ďalšie internetové stránky. Pravidlá využívania internetových stránok a zachovanie súkromia používateľov stránok, na ktoré bude užívateľ presmerovaný prostredníctvom odkazu, sú uvedené na týchto stránkach.

Bezpečnosť informácií

Spoločnosť využíva príslušné technické a organizačné prostriedky, aby osobné údaje užívateľov boli bezpečné, vrátane zabezpečenia osobných údajov pred zneužitím, stratou a zničením. Pre zaistenie bezpečnosti osobných údajov užívateľa boli zavedené príslušné personálne, organizačné a technické opatrenia.

Zmeny v zásadách ochrany osobných údajov

Spoločnosť môže zmeniť platné zásady ochrany osobných údajov, predovšetkým na účely ich prispôsobenia k požiadavkám uvedeným platnými právnymi predpismi. 

 

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 25.5.2018.